Torneria Germans Castells SL va néixer l’any 1978 de la iniciativa de Lluís Castells i Isidre Castells amb l’objectiu de consolidar un negoci familiar en l’art de treballar la fusta.

Amb el pas del temps i les noves tecnologies aplicades al sector ens han permès actualment disposar d’una gran varietat d’articles d’altíssima qualitat per oferir als nostres clients els millors productes que pugin trobar al mercat. Així el que va començar sent un taller s’ha convertit en una petita indústria que cada vegada més especialitzada.

Tenim una gran experiència en tot tipus d’articles de regal fabricats a partir de fusta, especialment en caixes de tot tipus de formes i mides. Però també: safates, cosidors, sabaters, didalers, posa tovallons, posa gots, rellotges, marcs per a fotografies, etc etc

Fabriquem articles per a diferents sectors: regal, manualitats, perfumeria, joieria, complements de roba, i un llarg etcètera que ens avalen anys d’experiència i professionalitat.

També dissenyem productes a mida pels nostres clients amb personal altament capacitat per assessorar-los permanentment. Si ho desitja tindrem el plaer d'enviar-li tota la informació que necessiti. Estem a la seva disposició.